16 Ağustos 2013 Cuma

BOZCAADA'DA Mangal Keyfi

Tam bir Bozcaadalı oldum. Bıraksalar tüm yıl burada yaşayabilirim adeta bir cennet. Bu sefer de eşimin yakın bir akrabasının yazlığına davetli olarak gittik adaya. Dört gün nasıl geçti anlamadım; tatilin bitecek olma duygusuyla İstanbul'a dönüş adeta bir işkenceydi bizim için :)

Harika misafirperverliklerinden dolayı yakınlarımıza en içten teşekkürlerimizi tekrar iletip, mangal keyfi ile sizi başbaşa bırakıyorum.

Haydi mangala:)))


Mangal ateşinin hazırlanması



Sırayla mangalın içine girenler:) 
Soğan ve biberler


Domatesler


Köfteler


Tavuklar


ve tabiki de Bozcada şarabı




kor üzerinde pişen patates


yine korda pişen kahve



Yaz mevsimi bitmeden siz de mutlaka mangal yapıp sevdiklerinizle keyfini çıkarmalısınız.


Sevgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder