Tam bir Bozcaadalı
oldum. Bıraksalar tüm yıl burada yaşayabilirim adeta bir cennet. Bu sefer de
eşimin yakın bir akrabasının yazlığına davetli olarak gittik adaya. Dört gün
nasıl geçti anlamadım; tatilin bitecek olma duygusuyla İstanbul'a dönüş adeta
bir işkenceydi bizim için :)
Harika
misafirperverliklerinden dolayı yakınlarımıza en içten teşekkürlerimizi tekrar
iletip, mangal keyfi ile sizi başbaşa bırakıyorum.
Haydi mangala:)))
Mangal
ateşinin hazırlanması
Soğan ve biberler
Domatesler
Köfteler
Tavuklar
ve tabiki de Bozcada şarabı
kor üzerinde pişen patates
yine korda pişen kahve
Yaz mevsimi bitmeden siz
de mutlaka mangal yapıp sevdiklerinizle keyfini çıkarmalısınız.
Sevgiler.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder