26 Şubat 2013 Salı

2013 OSCAR ÖDÜL TÖRENİ - KIRMIZI HALI

Her yıl Los Angeles'ta gerçekleşen Oscar Ödül Töreni bu sene de gösterişli bir törenle sahiplerini buldu. Son zamanlarda filmlerini büyük beğeni ile izlediğim Jennifer Lawrence geceye damgasını vuran isimdi. Ödülünü almak için sahneye çıkarken ayağı takılıp merdivenlere düşen Lawrence, giydiği Dİor elbisesi ile göz büyüleyip nazara gelmiş olmalı. 


Ödül törenine katılan hanımlar bu sene kıyafet tercihlerinde pastel tonlar ve bol payetli, dantelli modellerden yana kullanmışlar. Makyaj ve saç modelleri ise bir o kadar sade ama şık.


Gelelim kim ne giymiş?

Amy Adams ve Jennifer Lawrence, diğer katılımcıların aksine biraz kabarık bir kıyafet tercih etmişler. Her ikisi de renk seçimini pastel tonlardan yana kullanmış. Özellikle Amy'nin elbisesini çok beğendim.



Catherine Zeta Jones, tercihini dore kıyafetten yana kullanmış. Pırıl pırıl parlıyor...


Amanda Seyfried dantel ve kuyruklu elbisesi ile göz dolduruyor.


Sandra Bullock transparan Elie Saab tasarım elbisesi ile son derece şık görünüyor. Saçını bir topuz ile kullansaydı daha başarılı olabilirdi. Yine de kendisini çok beğendim. 


Bu kadın hiç yaşlanmayacak sanırım. Charlize Tharon'a Dior kıyafetini ve kısa saçlarını çok yakıştırdım. 


Jennifer Aniston bence saçlarında bir değişiklik yapmalı. Her katıldığı törene bu saç modeliyle gitmekten sıkılmamış anlaşılan.


Jennifer Hudson da kahkül modasına uyanlardan. Derin yırtmaçlı elbisesini beğendim. Keşke çantasındaki uyumu ayakkabılarında da gösterebilseydi demeden de geçemiyorum. 


İşte karşımızda Hally Berry, çizgili abiyesiyle her zamanki gibi çok zarif görünüyor. 


Nicole Kidman da seçimini payetli elbiseden yana kullanmış. 


Maria Menounos'un ise elbisesinden çok saçı hoşuma gidiyor. Yeşilçam'dan fırlamış gibi hanımefendi:))


Kristin Chenoweth, balerin topuzu ve siyah elbisesi ile şıklığı elde edenlerden. Çok asil görünüyor.


Bunlar da diğer şık hanımlar...








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder