7 Şubat 2013 Perşembe

Cehennem Melekleri 2


Kardeşimin çocukluğu rambolar, rocky balboalar içerisinde geçince Sylvester Stallone hayranlığı bir nebze de olsa bana da geçti. Kumanda kavgasına girmeden tüm filmlerini onun sayesinde ben de ezberlemiş oldum. 

Geçenlerde Dvdleri karıştırırken uzun zaman önce alıp da bir türlü seyretme fırsatı bulamadığımız Sylvester'ın Cehennem Melekleri 2 adlı filmi elimize geçince seyretmeye koyulduk. 




Dakika demiyorum saniye bir gol bir. An itibariyle aksiyonla başlıyor. Film eleştirmenleri de kan revan içinde eğlenmek işte bu olsa diyerek haklı çıkıyorlar. 

Filmin konusunda dönecek olursak, Arnavutluk sınırları içindeki bir dağlık bölgeye saklanmış ve nükleer silah temel maddesi uranyumun uluslararası piyasaya satılmaması için müdahale öyküsü anlatılıyor. Konu az çok bildik olduğundan sonuç da tahmin edilebiliyor. 

Filmin senaristi Sylvester Stallone dağları deviren eski tüfek kadroyu bir araya getirmiş. Kimler yok ki bu filmde. Bruce Willis, Arnold Shcwarzeneger, Jet Li, Jean - Cloude Van Damme, Chuck Norris, Jason Statham. Bu adamlar sert gibi görünseler de yürekleri pamuk gibi. Birbirleri için gerçek birer dost, çocuksu ama ne olursa olsun öldürmeyi meslek edinmiş manyak tipler... Aralarındaki tek kadın ise Yu Nan.




Filmin çekimleri Bulgaristan'da başlıyor ve büyük çoğunluğu burada devam ediyor. Sonrasında ise Hong Kong ve New Orleans'a geçiş yapılıyor.  Benden geçer not aldığını da söylemeden edemeyeceğim. 

Full aksiyon sevenlere iyi seyirler...  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder